Condiții de utilizare

Prin utilizarea siteului www.scuter-mania.ro acceptati implicit urmatoarele conditii de utilizare.

Cookies - sunt niste fisiere de mici dimensiuni pe care siteul nostru le stocheaza pe calculatorul dumneavoastra, acestea sunt necesare pentru buna functionare a magazinului online.

Imaginile produselor - pot sa difere fata de realitate. Desi facem eforturi pentru ca pozele sa fie ale produselor in realitate, uneori acestea pot sa difere. De asemenea, cateodata folosim imagini generice pentru produse asemenatoare.

Stocuri - stocurile sunt actualizate saptamanal. De aceea pot sa apara diferente intre stocul afisat pe site si stocul real. In cazul in care un reper comandat nu este disponbil din stoc vi se va comunica termenul de livrare pentru acesta.

Preturi - preturile sunt exprimate in lei si contin TVA. Preturi sunt de asemenea actualizate saptamanal. In cazul in care pretul pentru un reper se modifica, noi va vom furniza respectivul reper la pretul care era afisat pe site la momentul comenzii, indiferent ca noul pret este mai mic sau mai mare.

Dreptri de autor - reproducerea integrala sau partial a siteului www.scuter-mania.ro este interzisa si se pedepseste conform legii 8/1996 si legii 285/23.06.2004.
Continuă
Selecție model
ANULEAZA SELECTIA

Producători